Mooi eindrapport voor werk in Vlaams Parlement!

Door Bart Nevens op 9 april 2019, over deze onderwerpen: In de Pers

Het Nieuwsblad beoordeelde elk parlementslid op zijn of haar werkzaamheden in de verschillende parlementen. Met 3.5 sterren achter zijn naam blikt Bart tevreden terug: "Het was een boeiende tijd in het Vlaams Parlement, waar ik me in tal van dossiers vastbeet. Deze erkenning is zeer fijn en werkt extra motiverend om de verandering in de provincie door te voeren!"

Met een mooie score van 3.5 sterren op een maximum van 5, goed voor een 17de plek op een totaal van 124 Vlaams Volksvertegenwoordigers, mag Bart zeer tevreden terugblikken op zijn passage in het Vlaams Parlement.

"De enige arbeider in het Vlaams Parlement viel helemaal niet uit de toon. Hoewel je hem bezwaarlijk een groene jongen kunt noemen beet hij zich vast in milieudossiers, vooral lokaal afvalbeleid. Minister Schauvliege had er een lastige klant aan. Wat onbehouwen soms, maar iemand met gezond verstand die nooit naast zijn schoenen liep. Nevens hield ermee op toen hij gedeputeerde in Vlaams-Brabant kon worden." - Het Nieuwsblad.
 
"Met dit rapport kom ik tevreden naar huis", glimlacht Bart. "Als nieuwkomer in het Vlaams Parlement trachtte ik steeds vanuit een open geest en met een gezonde portie boerenverstand de zaken te benaderen. Ik ben trots dat ik in het Vlaams Parlement mocht zetelen en ben enorm fier dat ik nu als eerste gedeputeerde kan werken aan een Vlaamse en groene provincie Vlaams-Brabant!"

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is