Provincie steunt klimaat en techniek in onderwijs

Door Bart Nevens op 22 juni 2020

De provincie Vlaams-Brabant investeert 18.000 euro in 8 innovatieve  projecten van onderwijsinstellingen. "Innovatie is de motor voor vooruitgang en kan antwoorden bieden op uitdagingen zoals de klimaatproblematiek", zegt gedeputeerde voor onderwijs en duurzaamheid Bart Nevens.

jong geleerd, is oud gedaan", zegt Bart Nevens. "Onderwijs is de ideale plaats om die vernieuwing aan te moedigen en de interesse naar innovatie aan te wakkeren. Daarom investeren we 18.000 euro in acht innovatieve projecten van onderwijsinstellingen uit Diest, Leuven, Liedekerke, Scherpenheuvel-Zichem, Wemmel en Zoutleeuw. Willen we een internationale rol blijven spelen, zowel vanuit Vlaams-Brabant als vanuit Vlaanderen, dan moeten we op verschillende niveaus blijven inzetten op innovatie."

“Met een blik op de toekomst en ondersteunen we onderwijsinstellingen, leerkrachten en leerlingen die uitdagingen aangaan, inspelen op recente ontwikkelingen en problemen op een creatieve manier proberen op te lossen. We moedigen daarbij vooral projecten aan die streven naar duurzaamheid."

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is